Αρχική | Σύνδεσμοι | Χάρτης του site | Επικοινωνία | Διαύγεια
 
Hellenic Police
Ελληνική Αστυνομία Τύπος και Μ.Μ.Ε. Οδηγός του Πολίτη Στατιστικά Στοιχεία Θανόντες στο καθήκον Αστυνομικοί Αστυνομική Ακαδημία Κοινωνικές δράσεις Περιοδικό "Αστυνομική Ανασκόπηση" Υλικό Αρχείου 20 Οκτωβρίου: Ημέρα της Αστυνομίας 2010 2009 2008 2006 2005 2004 2003 2002 Ημέρα Τιμής Αποστράτων 26 Ιουνίου: Ημέρα κατά των Ναρκωτικών Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης Ολυμπιακοί Αγώνες 2004 Ανακοινώσεις για 17Ν - Ε.Λ.Α. Τελικός CHAMPIONS LEAGUE - Αθήνα 2007 Κώδικας Δεοντολογίας του Αστυνομικού Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων Έκθεση Σ.Ο.Δ.Ν. Ενδοοικογενειακή βία Οπλοφορία, χρήση από αστυνομικούς Καθ' οδόν 2001 - 2005 Προεδρία Συμβούλια Πρόληψης Εγκληματικότητας Αστυνομικές Επιχειρήσεις "ΠΟΛΙΣ" Ίδρυση Τμημάτων Ασφαλείας στην Αττική Αναδιάρθρωση Υπηρεσιών Αιγαίου - Ιονίου Εγκύκλιοι Αρχείο Φωτογραφιών


20 Οκτωβρίου 2008 Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

Η Ελληνική Αστυνομία γιορτάζοντας στις 20-10-2008, «Ημέρα της Αστυνομίας», τον Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Άγιο Αρτέμιο προγραμματίσε τριήμερο εορταστικών εκδηλώσεων από το Σάββατο (18-10-08) έως και την Δευτέρα (20-10-08).

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων περιελάμβανε τα εξής:

  • Σάββατο 18-10 - 2008

19:00 Θεατρική παράσταση από τη θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία παρουσίασε το έργο του Κάρλο Γκολντόνι «Υπηρέτης δύο αφεντάδων», σε μετάφραση Μάριου Πλωρίτη και σκηνοθεσία του Γιάννη Κατράνη, στο Θέατρο του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος (Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή).

  • Κυριακή 19-10-2008

18:15 Υποδοχή της Θαυματουργού Εικόνας της Παναγίας της Έλωνας από το ομώνυμο μοναστήρι του Λεωνιδίου Αρκαδίας, τέλεση Μέγα Αρχιερατικού Εσπερινού και λιτάνευση των εικόνων του Αγ. Αρτεμίου και της Παναγίας της Έλωνας, παρουσία της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας και άλλων επισήμων.

Δείτε το πρόγραμμα

  • Δευτέρα 20-10-2008 - Κεντρική εκδήλωση

08:30 Πανηγυρική θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών (Μεσογείων 96).

10:30 Κεντρική Εκδήλωση - Δοξολογία στην πρώην Σχολή Αξιωματικών.

Ο θρησκευτικός εορτασμός προς τιμήν του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου πραγματοποιήθηκε σε όλες τις έδρες των Αστυνομικών Διευθύνσεων.

Στο πλαίσιο του Εορτασμού της Ημέρας της Αστυνομίας, από τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008, πραγματοποιήθηκε πανελλήνια εθελοντική αιμοδοσία για το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας (αστυνομικό και πολιτικό). Από το σύνολο των φιαλών αίματος το 1/3 θα διατεθεί υπέρ της τράπεζας αίματος του Σώματος ενώ τα 2/3 θα διατεθούν στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης υπέρ των παιδιών και των θυμάτων τροχαίων, ατυχημάτων.

Δείτε το Δελτίο Τύπου για το πρόγραμμα των τριήμερων εκδηλωσεων.


Δείτε το Δελτίο Τύπου για την ολοκλήρωση των τριήμερων εκδηλώσεων για τον εορτασμό του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγ. Αρτέμιο.

Μήνυμα του Υπουργού Εσωτερικών, Καθηγητή Προκόπη Παυλόπουλου για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου.

Ημερήσια Διαταγή Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Βασιλείου Π.Τσιατούρα για την Ημέρα της Αστυνομίας.


Φωτογραφίες από τη θεατρική παράσταση.


Φωτογραφίες από την υποδοχή της Θαυματουργού Εικόνας της Παναγίας της Έλωνας από το ομώνυμο μοναστήρι του Λεωνιδίου Αρκαδίας, την τέλεση Μέγα Αρχιερατικού Εσπερινού και λιτάνευση των εικόνων του Αγ. Αρτεμίου και της Παναγίας της Έλωνας.


Φωτογραφίες από την Κεντρική εκδήλωση.


Ενημερωτικό φυλλάδιο για την Ελληνική Αστυνομία                                  

                                        

 

Ενημερωτικό φυλλάδιο για το θεατρικό